URADNE URE, ČLANARINA

URADNE URE (041 334 726)

Uradne ure PD Litija so vsak četrtek med 16. in 18. uro v prostorih PD Litija, Ponoviška cesta 12 (Ukmarjeva vila). V času uradnih ur lahko poravnate članarino, prav tako pa lahko pri naši prijazni Marjani (041 334 726) dobite sveže informacijo o dogajanju v društvu in tudi o vseh akcijah društva. Na društvu lahko kupite tudi izkaznice za Zasavsko planinsko pot, Badjurovo krožno pot, akcijo Mladi planinec,....  VABLJENI!

ČLANARINA 2017

V spodnji tabeli je podana višina članarine za leto 2017. Članarino lahko poravnate v pisarni PD vsak četrtek med 16. in 18. uro. Pravilnik, podrobnosti, podatke o zavarovanju in  ugodnosti si jih lahko preberte na straneh PZS.

Vsi novi člani morajo ob plačilu članarine oddati pristopno izjavo. Pristopno izjavo lahko izpolnete na društvu, lahko pa si jo prenesete na svoj računalnik (Prisotpna izjava za PD Litija), natisnete, izpolnite ter prinesete na društvo ob plačilu članarine.

NOVO Z letom 2015 se uvede zavarovanje za reševanje v tujini s 24 urno asistenco ter dodatno zdravstveno asistenco v tujini za vse vrste članarine

Članarina
EURO
A
polnoletna oseba: aktivni obiskovalec domačih in tujih gora z večjim obsegom ugodnosti 55,00
* 50,00
B
polnoletna oseba: aktivni obiskovalec domačih in tujih gora z osnovnim obsegom ugodnosti 25,00
* 20,00
B1
polnoletna oseba: oseba, starejša od 65 let, z osnovnim obsegom ugodnosti 18,50
S,Š
srednješolec ali študent do vključno 26. leta starosti 16,00
*12,80
P,O
predšolski ali osnovnošolski otrok in mladostnik 7,00
*5,60
OPP oseba s posebnimi potrebami, brez poslovne sposobnosti 7,00
*5,60

OPOMBA: * - družinska članarina

UO PD Litija vsem članom priporoča, da članarino poravnajo čimprej, saj so na to vezane tako ugodnosti, kot tudi programi, ki jih izvajamo. Opozarjamo na možnost družinske članarine, ki je namenjena družinam in je v pregeldnici označena z *.

strani ureja Aleš Pregel